logo

van gogh huis

 

Kunst & Cultuurroute

De Verbinding

Nieuw Amsterdam-Veenoord

zaterdag 6 oktober 2018

10.00 uur tot 17.00 uur

 

 

Met veel enthousiasme is het bestuur van Stichting Kunst en Cultuur route De Verbinding bezig om opnieuw een verrassende route voor u samen te stellen. Het was in 2017 weer een groot succes. Voor de 7de keer kunt u opnieuw genieten van kunst in verschillende technieken op onverwachte locaties. U ontmoet enthousiaste kunstenaars die u graag meer vertellen over hun werk. De route brengt u tevens langs diverse cultuur historische locaties waar u veel kunt ontdekken over de geschiedenis van ons tweelingdorp.

Alle locaties zijn opgenomen in een fietsroute die tevens met de auto te berijden is.

Om 10.00 uur is de opening in Het Van Gogh Huis. Vanaf 11.00 uur bent u van harte welkom bij de deelnemers. De route kan op ieder willekeurig punt gestart worden.
Misschien leuk om te vermelden:  
Op verschillende locaties is live muziek te beluisteren.
 
  
Verloting
Tijdens de route kunt u loten kopen (€ 2,- per stuk). U steunt hiermee Kunst & Cultuurroute De Verbinding en maakt ook nog eens kans op het winnen van een kunstwerk, beschikbaar gesteld door de exposanten.
  
 
Gratis huurfiets bij Zantingh Tweewielers
Reserveren is noodzakelijk via e-mail: Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft JavaScript nodig om het te kunnen zien. of telefonisch: 0591-551708.